Warmste Week van Studio Brussel is begonnen

Warmste Week van Studio Brussel is begonnen

Om iets over 8 uur stak StuBru-presentatrice Siska Schoeters de vlam op de VRT-toren in Brussel aan. Daarna namen de presentatoren in Wachtebeke het over. The Chainsmokers & Colplay gaven met "I Want Something Just Like This" de muzikale aftrap van de Warmste Week.

Het concept van het programma blijft hetzelfde als de voorbije jaren: er worden verzoekplaatjes gedraaid ten voordele van meer dan duizend goede doelen. Na de zomervakantie kon iedereen een goed doel kiezen en acties registreren voor deze twaalfde editie van de Warmste Week.

Op het water in Wachtebeke

Na vier jaar Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom is Puyenbroeck in Wachtebeke voor het eerst gastheer van het populaire evenement. Het publiek is er elke dag van de Warmste Week welkom tussen 6 uur en middernacht. Er zijn verschillende live sessies en er zijn eet- en drankstandjes voorzien op het terrein.

Merckpoel, De Roo en Willems zullen tot en met 24 december beurtelings non-stop radio maken op Studio Brussel. De eindejaarsactie bracht vorig jaar 7,8 miljoen euro op.

Meest gelezen
 1. behathumb

  TikTokster lovend over goedkope beha van Primark: «Alsof ik een borstvergroting heb gehad» (video)

 2. evathumb

  Eva Daeleman deelt eerlijke foto: «Niet te strak of te bloot»

 3. esmeethumb

  Zangeres getuigt over nare ervaring met Marco Borsato: «Ik was de enige die het raar vond»

 4. DIW2

  Na ‘The Voice’ ook grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Masked Singer’? «Hij sloeg op mijn achterwerk» (video)

 5. wolkenthumb

  Vrouw maakt foto van ‘wolken’, maar niets is wat het lijkt: «Ik ben zo dom!»