Walibi zet vijf dagen deuren open voor Pokémon Go

Walibi staat vanaf zaterdag vijf dagen in het teken van Pokemon Go. Het pretpark zal Pokémons naar het domein lokken en stelt speciale aanbiedingen ter beschikking van Pokémonjagers.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

De Pokémon Go-hype is niet van plan om snel te verdwijnen. Heel België leerde de buitenwereld al opnieuw kennen door het scherm van een smartphone en de Zoo van Antwerpen werd vorige week overspoeld bij een speciale Pokémon Go-avond. Walibi is klaar om daar nog een schepje bovenop te doen.

Het pretpark zet van 13 tot en met 17 augustus zijn deuren wagenwijd open voor de kleine, virtuele beestjes. Bovenop de 14 'Pokéstops' en de 3 'Gyms' die het park al rijk is, zullen er elke dag vanaf 14 uur continu en overal 'Lures' geplaatst worden.

Bij de vijfdaagse hoort een voordelig toegangsticket. Via de promocode POKEGO kunnen de jagers een ticket online aanschaffen aan €25 en vanaf 14u kunnen ze dan het park binnen om de zeldzaamste Pokémon te vangen. Bovendien zal er elke dag een gratis Golden Pass geschonken worden aan degene die aan het hoofd staat van de drie 'Gym' in het park.