Waarom je je partner beter niet op een vlucht dumpt

Waarom je je partner beter niet op een vlucht dumpt

Je partner dumpen in het openbaar is nooit een goed idee. En met de komst van smartphones en Twitter is het extra oppassen geblazen. Je weet immers nooit wie jullie conversatie hoort en wat die luistervinken ermee zal doen. Dit overkwam een koppel (of ondertussen ex-koppel?) tijdens een vlucht, waarbij de jongen bekende een punt achter hun relatie te willen zetten. Pech voor hen, want de twee werden afgeluisterd door de Amerikaanse Kelly Geeks die elk gênant detail met de virtuele wereld deelde. "Dit is de beste vluchtvertraging die ik ooit meemaakte", tweette ze.

"Ik kan je gewoon niet uitstaan. Als ik kon, zou ik van plaats veranderen om niet naast jou te moeten zitten. Is dit nu echt een verrassing voor jou?", steekt de jongen grof van wal. Het meisje reageert dan weer ontredderd: "Zo gemeen! Dit verdien ik toch niet? Waarom begin je daar nu over? Dit meisje wil ik niet zijn, echt niet. Ik wil zo graag mijn best doen voor jou maar jij laat het niet toe."

Vervolgens ging het van kwaad naar erger. Het hoogtepunt van de discussie is ongetwijfeld wanneer de twee plotsklaps beginnen te kussen. "Nu zitten ze elkaar te zoenen, ik zweer het je!" Begrijpe wie begrijpen kan.

Toen het vliegtuig opsteeg, bestelde het koppel nog zes vodka's en Bloody Mary's "die ze tussen het kussen door naar binnen kapten". Eind goed, al goed?