VTM strikt Olga Leyers

Olga Leyers timmert verder aan haar succesverhaal in de mediawereld. De rijzende ster heeft een contract getekend bij VTM.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Na haar deelname aan ‘De Slimste Mens' kwam Olga Leyers in een wervelstorm terecht. Zowat elke zender wou de schone verschijning in huis halen. "Er kwam heel wat op mij af", bevestigt ze in Het Nieuwsblad. "Maar ik had het destijds heel druk met mijn examens, dus heb ik me daar eerst op geconcentreerd. Pas na de blok heb ik met mijn nieuwe manager alle aanbiedingen doorgenomen."

Uiteindelijk kwam VTM als de gelukkige winnaar uit de bus. "Zij hebben me in huisgenomen toen ik nog niets betekende. Bij die zender werken mensen die ik vertrouw en ken."

Haar tv-carrière begon toen ze amper 13 jaar oud was, dankzij de Ketnetserie 'Elfenheuvel'. Twee jaar geleden ging de jongste Leyers-telg aan de slag als presentatrice VTM-Kzoom, en daarna verscheen ze ook in 'Het Grootste Licht', 'Twee meisjes op het Strand' en in het boksgala van CAZ. Maar tijdens haar deelname aan 'De Slimste Mens' werd de spontane tiener pas echt gebombardeerd tot BV.