Vrouw wordt lastiggevallen door wildvreemde man, maar dan doet redder in nood DIT (video)

Vrouw wordt lastiggevallen door wildvreemde man, maar dan doet redder in nood DIT (video)

De moedige TikTokker, die zichzelf Brandon Robert noemt, deelde een video van het opvallende tafereel. Onlangs was hij in een winkel en zag hij hoe een jonge vrouw lastiggevallen werd door een wildvreemde man.

Denkbeeldige tante

Brandon besloot om naar de vrouw toe te stappen en te doen alsof hij haar kende. “Oh mijn God, hoe gaat het met je?”, vraagt hij haar. “Goed! En met jou?”, antwoordt de vrouw. Brandon vraagt haar wie de man is. Daarop maakt de vrouw duidelijk dat ze geen idee heeft en dat ze zo snel mogelijk weg wil. “Mijn tante is hier. Kom je mee?”, vraagt Brandon. “Tante Claire? Leuk, laten we gaan”, zegt ze.

De vrouw gaat mee met Brandon en bedankt hem. “Bedankt om me te helpen. Hij vroeg of ik met hem mee naar huis wilde. Het was zo akelig!”, klinkt het.

Held

De video ging meteen viraal en werd intussen al meer dan 37 miljoen keer bekeken. Zowat iedereen prijst zijn heldhaftige actie. “We hebben meer mensen zoals jij nodig”, “Bedankt om haar te helpen. Schrijnend om te zien hoe vaak vrouwen met dergelijke situaties te maken krijgen”, en “Respect!”, klinkt het onder meer.