Vrouw verlaat echtgenoot nadat hij met haar moeder in bed duikt

Vrouw verlaat echtgenoot nadat hij met haar moeder in bed duikt

Tanya vertelde haar verhaal in de Australische radio-ontbijtshow ‘The Kyle & Jackie O Show'. De 27-jarige vrouw merkte dat haar man zich de laatste tijd afzijdig hield, net zoals toen hij haar bedroog met een van haar vriendinnen enkele jaren geleden. Ze vergaf het overspel hem destijds, mede omdat de twee een dochtertje samen hebben.

Buikgevoel

Onlangs ontdekte Tanya echter dat haar man haar bedroog met haar moeder. “Enkele weken geleden confronteerde ik haar ermee aan de telefoon. Ze trok in de verdediging, gaf hem de schuld en begon me uit te schelden. Ze bevestigde het overspel niet, maar ontkende het evenmin”, klinkt het.

De vrouw legde haar oor te luister bij haar familie. “Zij bevestigden het verhaal. Ik weet niet waarom mijn man en mijn moeder dat niet deden, maar zo geschiedde het. Mijn buikgevoel zegt dat ze een affaire hadden. Ik kon het niet meer aan”, legt ze uit.

Knappe moeder

De radiopresentator vroeg vervolgens of haar moeder er goed uitziet. “We hebben allebei goede genen. Vroeger werd ze heel vaak nagekeken”, klinkt het.

De twee zijn intussen uit elkaar, en alsof dat niet erg genoeg is, is ze de hechte band met haar moeder nu ook kwijt. “We waren erg close, maar nu is die band helemaal verzuurd”, aldus Tanya.

https://www.youtube.com/watch?v=um9QcIrAEMc