Vrouw redt leven van echtgenoot na 'sterk voorgevoel'

Vrouw redt leven van echtgenoot na 'sterk voorgevoel'

Afgaan op intuïtie en op gevoel, het wordt vaak afgedaan als onzin. En toch is het soms zo sterk dat je het niet zomaar aan je voorbij kan laten gaan en er iets mee moet doen. Dat bewijst het verhaal van Scott en Nicole Mayhew, een Amerikaans koppel uit de staat Utah.

Toen Nicole vorige week maandag op haar werk was, kreeg ze plots een 'sterk voorgevoel'. Ze kreeg het gevoel dat ze naar huis moest en dat ze daar moest controleren of alles goed was met haar man. Omdat het gevoel zo beklijvend was, besloot ze over te gaan tot daden.

Ze vertrok naar huis en eens ter plaatse ontdekte ze dat Scott, haar man, in serieuze problemen verkeerde. De man lag in de garage, gekneld onder een SUV.

Hoe het precies is kunnen gebeuren, is niet geheel duidelijk. Scott lag aan de onderkant van de auto te sleutelen. Toen hij zich op zijn zij draaide om wat gereedschap te nemen, viel de zware auto om onverklaarbare redenen van de krik.

Met zes gebroken ribben en verschillende interne verwondingen, riep Scott voor langer dan een uur om hulp. "Ik had veel pijn, ik voelde dat de auto mij aan het verbrijzelen was. Maar ik wist gewoon dat mijn gebeden beantwoord zouden worden en dat ze wist dat ze naar huis moest komen als ik lang genoeg volhield", vertelt hij.

"Ik was bang, maar omdat ik hem kon horen, wist ik dat hij nog leefde", reageert Nicole. Samen met haar buur kreeg ze de auto van zijn borst. Daarna belde ze de hulpdiensten.

De hulpverleners beweren dat hij zeer veel geluk heeft gehad. Veel tijd had hij niet meer.

Scott gelooft dat hij nog leeft dankzij de inuïtie van zijn vrouw. Nicole schrijft het toe aan hun geloof.