Vrouw plakt oog per ongeluk dicht met superlijm

Vrouw plakt oog per ongeluk dicht met superlijm

Naar verluidt was Katherine Gaydos aan het werk in haar tuin toen ze plots een vuiltje in haar oog kreeg. De 28-jarige vrouw kreeg de irritante substantie niet weg en vroeg een vriend om haar wat oogdruppels te geven. Die man schoot haar meteen te hulp, maar had per abuis geen oogdruppels mee maar een superlijm om kunstnagels vast te plakken.

"Zodra ik het spul in mijn oog voelde, begon het vreselijk te branden", vertelde de arme vrouw aan de lokale nieuwszender WPBF. "Ik sloot mijn oog en schreeuwde dat iemand alarmnummer 911 moest bellen."

De arts schreef haar zalf en antibiotica voor, maar wou haar verder niet helpen omdat ze de rekening niet kon betalen. "Door zijn houding heb ik acht dagen met een dicht oog rondgelopen."

Nadat Gaydos haar verhaal had verteld op televisie nam een andere arts de rol van barmhartige samaritaan op zich. Die maakte haar oog voorzichtig open en schraapte de lijmpresten van het hoornvlies. De vrouw zou naar alle waarschijnlijkheid geen blijvende schade overhouden aan het voorval.