Vrouw neemt wraak op mannen met seksistische uitspraken

Vrouw neemt wraak op mannen met seksistische uitspraken

De mannen in kwestie zullen volgende keer twee keer nadenken voor ze een vrouw intimideren. Eerst vallen ze de fietsster lastig aan een rood licht aan Tottenham Court Road, in het Londense centrum. De vrouw laat duidelijk uitschijnen dat ze niet opgezet is met hun houding en klapt de zijspiegel van de bestelwagen in als statement.

Leren op de harde manier

De mannen hebben de boodschap blijkbaar niet begrepen want ze gaan ongegêneerd verder met seksistische uitspraken en ongewenste aanrakingen. Dat was de druppel voor de jongedame. Een paar straten verder rukt ze zonder twijfel de zijspiegel af, om dan in volle vaart weg te fietsen.

De bromfiets die het heel gebeuren kon vastleggen met zijn camera riep nog "Da's precies wat je verdient, you scum", en reed ook weg.

Op sociale media reageren veel mensen zeer positief op het filmpje. Ze geven allemaal steunbetuigingen aan de vrouw die zich niet liet afschrikken.

Niet wat het lijkt

Volgens The Guardian zou het filmpje in scène gezet kunnen zijn. De vrouw zou instructies gekregen hebben en volgens de nieuwssite is het ook erg toevallig dat er net een bromfietser aanwezig was om het hele gebeuren te filmen. Wie het aan het rechte eind heeft is nog onduidelijk.