Vrouw krijgt na acht jaar eindelijk antwoord van date, maar zijn uitvlucht is té lachwekkend

Vrouw krijgt na acht jaar eindelijk antwoord van date, maar zijn uitvlucht is té lachwekkend

De Australische vrouw heet Sally en kreeg in 2011 een sms-bericht van een geïnteresseerde man. “Hey schoonheid, hoe gaat het met je?”, stuurde hij haar destijds. Sally antwoordde daarop: “Hoi, alles goed hier. Wat ben je aan het doen?”. Sindsdien is het precies 8 jaar, 7 maanden en 7 dagen radiostilte.

Tot nu. Plots kreeg Sally alsnog een antwoord van de man. Omdat het immers al een tijdje geleden was, verzon hij een ‘waterdicht' uitvlucht. “Ik heb net je bericht ontvangen. Mijn telefoon moest geüpdatet worden. Lang geleden, hé”, stuurde hij haar.

'Zombieing'

Een populaire, Australische Facebookpagina deelde het bericht met een knipoog. “Kunnen we even denken aan Sally die deze morgen een antwoord kreeg van een man uit Adelaide die 8 jaar, 7 maanden en 7 dagen moest wachten tot zijn telefoon geüpdatet was”, klonk het. Het bericht kreeg inmiddels al meer dan 10.000 likes en kon op heel wat gelach rekenen.

Deze ‘aanpak' wordt in de datingwereld ook wel ‘zombieing' genoemd. Daarbij laat iemand een hele tijd niets meer van zich horen, tot hij/zij uit het niets weer contact zoekt.

https://www.instagram.com/p/B8yTJhagLqI/