Vrouw krijgt droomhuwelijk helemaal gratis

Vrouw krijgt droomhuwelijk helemaal gratis

Een half jaar lang maakte de 33-jarige Claire Morton uit Belfast daar dagelijks tijd voor. Twee uur per dag zette ze zich achter haar computer om zich te registreren voor wel tien wedstrijden per keer. Het idee kreeg de vrouw toen ze dankzij een vriendin de berichtenapp Tengi leerde kennen.

Wie zich daarop registreert, kan een geldprijs winnen. Minder dan een maand later kwam de toekomstige bruid te weten dat ze maar liefst 11.456 euro had gewonnen. Met dat geld boekte ze het Europa Hotel in Belfast voor het feest, maar ook een griffier, enkele hotelkamers en een fotograaf. Ze betaalde er ook haar trouwjurk en het kostuum van haar man James mee. Ook voor de uitnodigingen, de bloemen en de ringen kwam het geld van pas.

Vrijgezellenfeest

Nadien begon Claire systematisch mee te doen aan online wedstrijden. Zo veel als ze kon. "Ik zocht specifiek naar wedstrijden waarmee ik dingen kon winnen die ik voor ons huwelijk nodig had", vertelt de Noord-Ierse.

Zo won ze een vrijgezellenfeest van 480 euro bij Hullabaloo, maar ook een dj ter waarde van 515 euro en een camper van Volkswagen van 258 euro die voor het transport diende. Ook de gasten werden daardoor verwend en kregen een photobooth van 400 euro. Het bruidspaar had zelfs nog 230 euro over en dat bedrag nemen ze mee op huwelijksreis naar Orlando in Florida.

Savvy bride got her £11k wedding for FREE by spending two hours a day for six months entering online competitions https://t.co/D3aBiQb3ut

— The Sun Woman (@TheSunWoman) May 31, 2017