Vrouw komt onder vuur te liggen na 'ring shaming'

Vrouw komt onder vuur te liggen na 'ring shaming'

Met deze overwegingen in het achterhoofd, komt het niet als een verrassing dat veel mensen heel wat tijd spenderen om het ideale exemplaar te vinden.

Een Engelse man dacht dat hij alles voor mekaar had, tot zijn geliefde roet in het eten gooide.

De vrouw plaatste een bericht op Facebook om haar partner op de vingers te tikken over zijn keuze van ring - die ze had gevonden in z'n nachtkastje. In een 'ring shaming group', een groep tjokvol malcontente vrouwmensen, deelde ze een foto van de ring met de tekst "Ieuwwwww. Vrijdag zonder zelfrespect, ik kom eraan. Vond dit in mijn vriendje z'n nachtkastje. Geen fan. Stort aub jullie gal uit over de ring en vertel me dan ik hoe ik hem tactvol zeg iets anders te zoeken".

 

(c) Facebook

Heel wat negatieve reacties

Een screenshot van de post werd genomen, en doet sindsdien ronde op Reddit. Vele lezers spraken al hun verontwaardiging uit over de vrouw. Eén persoon zei: "Wat een bitch". Een ander zei dan weer: "Dit moet één van de meest trieste dingen zijn die ik ooit zag. Voor iemand die verondersteld wordt hem onvoorwaardelijk graag te zien, gedraagt ze zich als een ondankbare hond." Een derde persoon voegde toe dat het goed zou zijn voor de man mocht ze zijn aanzoek afwijzen.