Vrouw confronteert man die foto van haar achterwerk maakt in fitness: "Verwijder ze nu meteen!" (video)

Vrouw confronteert man die foto van haar achterwerk maakt in fitness: "Verwijder ze nu meteen!" (video)

Janelle Rodriguez trainde onlangs zoals gewoonlijk in haar lokale fitness. Op een bepaald moment maakte een man, die zich later als Bob identificeerde, foto's van haar achterkant. De 29-jarige vrouw liet dat niet zomaar passeren en confronteerde hem ermee.

Excuses

Ze wandelde naar hem toe en vroeg of hij stiekem foto's van haar had gemaakt. “Kan je mij je laatste foto op je telefoon laten zien? Verwijder ze nu meteen of ik schreeuw alles bij elkaar”, maakt ze hem duidelijk.

Aanvankelijk ontkent de man dat hij foto's van haar gemaakt zou hebben, maar de vrouw blijft aandringen. Uiteindelijk geeft hij het toch toe en biedt hij zijn excuses aan. Hij verwijdert de foto's en toont aan haar dat ze wel degelijk niet meer op zijn telefoon staan.

Geen hulp

Janelle vindt het jammer dat het personeel haar niet hielp. “Het personeel wist maar al te goed wat er gebeurd was, maar ze grepen niet in. Ik moest mijn beklag zelf bij hen komen doen en dan zeiden ze: ‘oh, het spijt ons dat je dat overkomen is'. Excuseer? Ze zagen wat er gebeurde en ze deden niets”, zucht ze.