Vrouw brengt paard naar de badkamer voor beestige selfie

Een geslaagde selfie met een paard is niet eenvoudig. Een Amerikaanse omzeilde de logistieke moeilijkheden echter door de knol naar de badkamer te brengen. 
door
Kevin
Leestijd 1 min.

De badkamer van haar ouders was de perfecte locatie voor een fotoshoot van Kait en haar paard. De Amerikaanse stuurde de foto's meteen naar haar moeder, die er hartelijk om kon lachen. Haar vader bleef een tijd in het ongewisse, waarschijnlijk totdat ze foto's twee jaar later doodleuk op Twitter plaatste.

One time I brought a horse into my parents' bathroom for mirror selfies and didn't tell my dad for like 2 years. ?? pic.twitter.com/STPc6IrKRH

— KaitRides (@Mares4Life) 4 april 2017

Bij Mashable doet Kait haar doordachte plan volledig uit de doeken. "Mijn ouders waren op het werk dus ik wist dat ik het onopgemerkt zou kunnen doen. Ik nam hem vijf minuten mee naar binnen, om snel te foto's te nemen an dan terug te vertrekken. Tucker is een rustig paard, dus het was gemakkelijk. Hij was meteen op zijn gemak in het huis. Om de vloer schoon te houden, gaf ik hem nog hoeflaarzen", aldus Kait.