Vrouw belt de hulpdiensten nadat ze pizza met champignons krijgt

Vrouw belt de hulpdiensten nadat ze pizza met champignons krijgt

Nadat ze '999' belde, werd de klant doorverbonden met de politie en begon de vrouw te klagen over haar bestelling. Ze vond champignons niet vies, maar ze was er gewoon allergisch aan en dat was voor haar voldoende om de hulpdiensten te bellen. "Ik heb een pizza nummer 18 besteld, dus zonder champignons, maar ze hebben mij nummer 8 gegeven. Dus eentje met de groente. Kun je dat nu geloven? Ik ben allergisch en de eigenaar van het restaurant wil mij niet helpen."

De operator aan de andere kant van de lijn is verbaasd, maar vraagt nog beleefd wat hij voor haar kan doen? "Ik weet het niet, ik wil mijn geld terug". Het enige wat de politieagent nog voor de boze vrouw kan doen is haar aanraden een klacht in te dienen en vragen op te hangen zodat er mensen met een echt noodgeval ook kunnen bellen. Raar volkje die Britten.

Calls like these puts lives at risk by preventing us from answering genuine emergency calls. Only use 999 in an emergency and help give us #MoreTimeToFightCrime pic.twitter.com/OI1PXfcYf8

— Essex Police (@EssexPoliceUK) July 30, 2018