Vriendin van Axel Daeseleire schrijft romantische boodschap voor hem

Vriendin van Axel Daeseleire schrijft romantische boodschap voor hem

Twee weken geleden raakte bekend dat ‘Auwch'-acteur Axel Daeseleire (51) al een tijdje samen is met lingeriemodel Sarah Van der Meiren. Zelf kwamen ze met dat nieuws nog niet naar buiten. Tot nu.

Enige ware liefde

Het 29-jarige model met Hongaarse roots deelde een bericht op Instagram waarin ze haar liefde voor Axel verklaart. “Ik beschouw je als mijn beste vriend, mijn trouwe partner, en mijn enige ware liefde. Ik beloof om je te steunen en te inspireren, en oprecht van je te houden in goede en kwade dagen. Ik zal er altijd voor je zijn om samen te lachen, je op te vrolijken als je je slecht voelt, en je onvoorwaardelijk graag te zien tijdens al onze avonturen samen”.

Nooit opgeven

“Ik hou genoeg van je om voor je te vechten, water bij de wijn te doen, en mezelf op te offeren als het nodig is. Ik zie je zo graag dat ik je onvoorstelbaar hard mis als we niet bij elkaar zijn, ongeacht hoe lang of hoe ver we van elkaar verwijderd zijn. Ik hou zoveel van je dat ik in onze relatie geloof, ik ook op de moeilijke momenten zal doorzetten, en ons nooit zal opgeven. Ik hou genoeg van je om de rest van mijn leven met jou te spenderen, er voor je zal zijn als je me nodig hebt, en je nooit te willen verlaten of zonder je te leven. Zoveel hou ik van je”, klinkt het.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.

https://www.instagram.com/p/B-Mj_vjHwi8/