Voorbijganger helpt jonge dakloze man aan een nieuw leven

Voorbijganger helpt jonge dakloze man aan een nieuw leven

Tot voor vijf dagen geleden speelde Murphy muziek op straat en bedelde hij om wat geld bijeen te sprokkelen. Toen hij Abbi ontmoette, had hij zelfs geen idee wat hij die avond zou kunnen eten en waar hij moest slapen. Het meisje had zoveel medelijden met de arme jongen, dat ze hem uitnodigde voor een kopje koffie. "Ik vroeg hem wat hij wilde met zijn leven en Shylow zei dat hij vooral gewoon een huis wilde waarin hij echt thuis kon komen", vertelt Abbi aan Eastern Daily Press.

Vervolgens twijfelde Abbi geen enkele seconde en deed ze een oproep op Facebook om een onderkomen en baan voor Shylow te zoeken. Op die manier kon ze 800 pond (ongeveer 1.088 euro) verzamelen en haar dakloze vriend een makeover geven voor zijn sollicitaties.

En met succes. Nog geen vijf dagen na hun ontmoeting wist Shylow een baan te scoren. Hij is ontzettend dankbaar dat Abbi op zijn pad is gekomen en kan haar dan ook niet genoeg bedanken voor alle hulp. "Abbi is geweldig, echt een engel. Als ik haar niet had ontmoet had mijn leven nooit zo kunnen veranderen. Ik kan haar niet genoeg bedanken."

A girl named Abbi is helping a guy called Shylow to get back on his feet! We were happy to help! @EDP24 #norwich ? pic.twitter.com/zFCx1IeKGe

— The Egg Salon (@TheEggSalons) October 16, 2015