Voor elke vader wat wils

Voor elke vader wat wils

Sportief

Elke avonturier is fan van de Flying Tent. Deze vederlichte tent is tegelijk een hangmat en een waterdichte poncho. Bevestig dit zeil met muskietennet als een hangmat tussen twee bomen of gebruik ze op de klassieke manier als slaapplaats op de grond. (van 149 euro tot 279 euro)

Krijg je het te warm op het strand of tijdens een wandeltocht? Deze drinkbus zorgt voor ogenblikkelijke verkoeling. Het allernieuwste model van Nature et Découvertes bevat een ingebouwde verstuiver. Ideaal om je dorst te lessen terwijl je wat fris water op je gezicht en je lichaam spuit. (19,90 euro)

Samsung ontwikkelde deze nieuwe geconnecteerde armband met draadloze oortjes speciaal voor fitnessliefhebbers. De Gear Fit 2 bevat een gps en de IconX-oortjes hebben een opslagcapaciteit van 1.000 liedjes, goed voor 3 uur en 30 minuten muziek.

Slim

Nicolas Cerdan, de kleinzoon van de beroemde bokser Marcel Cerdan, brengt ter nagedachtenis van zijn grootvader een sportkledinglijn op de markt. Zo zet hij de collectie van bokskleding en -accessoires van zijn grootvader voort. Marcel Cerdan ontwierp de oorspronkelijke kledij in 1948 in de Verenigde Staten.

Het merk Rosefield brengt speciaal voor Vaderdag een zwarte uitvoering van de iconische lijn The Mercer uit. Dit horloge straalt ongedwongen elegantie uit. Dit model met een matte zwarte kast van 38 millimeter diameter wordt verkocht met een bandje van zwarte roestvrijstalen mesh. (89 euro)

Case Logic stelt de laptoptas Huxton voor, een tas van chinéstof met gevoerde handgrepen en een op maat verstelbare, afneembare schouderriem. Deze tas bevat ook een opbergvak voor een tablet van 10 inch. (34,99 euro)

Geeky

Papa's zullen meteen weg zijn van Ice duo, de uniseks collectie van Ice-Watch. Er bestaan maar liefst zestien modellen in duo's van verschillende kleuren. De horloges worden gekenmerkt door een spel van contrasten tussen een zachte of donkere kleur en een veel dynamischere tint. (89 euro)

De nieuwe generatie van Google Chromecast is rond en kleurrijk. Met dit apparaat heb je via je hd-tv steeds toegang tot je streamingapps (YouTube, Netflix enz.) en de multimediacontent die op je verschillende mobiele toestellen is opgeslagen. Het werkt met alle wifinetwerken. (39 euro)

De Cheerson CX-10C is slechts 5 centimeter breed, is superlicht en beschikt over ledverlichting om 's nachts te vliegen. Hij kan ook stationair door de lucht zweven en bevat zelfs een camera! Dit is ongetwijfeld de kleinste drone in zijn soort. (26 euro)

Arty

Helmut Newton en Alice Springs is een legendarisch fotografenduo dat bekendstaat om zijn stads- en studiofotografie. De uitgeverij Taschen bracht onlangs het mooie boek ‘Us and Them' uit: 368 pagina's over de relatie die haar stempel drukte op de modegeschiedenis en de portretkunst.

(39,99 euro)

De Philips BT2200 is een minibluetoothluidspreker van 10 centimeter. Hij weegt 200 gram en is waterbestendig. Hij is zo compact dat je hem overal mee naartoe neemt. Deze draagbare luidspreker beschikt ook over een vervormingsfilter voor een monovermogen van 2,8 W. (39,90 euro)

Het merk Uniqfind heeft zijn assortiment van MacBookcovers met marmer­effect uitgebreid. Naast geaderd wit, dat eigen is aan deze materie, zijn er nu ook modellen in het blauw, groen, roze en goud beschikbaar.