Voetbalfan boekt 56 treintickets voor de goedkoopste rit

Voetbalfan boekt 56  treintickets voor de goedkoopste rit

Een treinreis van het noorden van Engeland naar het zuiden kost een flinke duit. Reizigers proberen dan ook op allerlei manieren te besparen.

Voetbalfan Johnny Heywood kreeg het advies om Trainsplit te gebruiken. Die dienst boekt meerdere tickets voor dezelfde trein, wat in dit geval een besparing van 56 pond (65 euro) opleverde. Het betekende ook dat hij en zijn vriendin samen 56 tickets kregen voor de volledige trip.

"We konden het eerst niet geloven. Er waren 56 tickets, 28 voor mij en 28 voor mijn vriendin. Door ze te verdelen in vier enveloppen, 14 tickets heen en 14 terug, hielden we de situatie onder controle. Het enige vervelende was dat we na elke halte op andere gereserveerde stoelen zouden moeten zitten, maar we hebben de hele trip op twee vrij zitjes doorgebracht", getuigt Heywood aan The Telegraph.

De hele trip bleek uiteindelijk een maat voor niets. Toen het paar het stadion betrad, gleed de vriendin van Johnny uit. Ze verloor het bewustzijn en scheurde haar lip, waarna het paar vier uur in het ziekenhuis doorbracht. Tot overmaat van ellende verloor Newcastle United de wedstrijd met 3-0.