Vlaming fietst 100 km naar de verkeerde locatie van 'De Warmste Week'

"Godverdekke, ik sta hier in Boom en er is hier niets te zien", zo begon de Vlaming Guus Baert zijn Facebook Live-video. Hij had net 100 km gefietst naar de verkeerde locatie van 'De Warmste Week' van Studio Brussel.
door
annelore.dewitte
Leestijd 1 min.

De man zou de opbrengst van zijn inzameling voor het Fonds Emilie Leus komen doneren tijdens ‘De Warmste Week', maar daarvoor moest hij nog een eindje terug. Een passante wees Baert erop dat hij niet zoals de vorige edities in De Schorre moest zijn, maar op domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Daar heeft het presentatortrio van Studio Brussel zich voor het eerst gevestigd voor de solidariteitsactie.

Op de hoogte

"Dat wil dus zeggen dat ik terug moet fietsen he. Er is hier niets te zien en blijkbaar is het dit jaar niet hier. Goed, de benen zijn goed dus ik ga mijn weg terugzetten", klinkt het nog. De Vlaming was echter wel op de hoogte van de nieuwe locatie. Begin november had hij aangekondigd dat hij verder zou rijden dan nodig om dan terug te keren.

Op Facebook kon het voorval op vele reacties rekenen. Zo schreef iemand: "Hij stond voor PAAL in BOOM!!. En plots dacht hij: WACHT E BE(E)KE, dat is hier niet!"