Vlaanderen Isoleert gaat website aanpassen om verwarring te voorkomen

Het bedrijf Vlaanderen Isoleert betreurt dat zijn website door sommigen gepercipieerd wordt als een website van een overheidsdienst. Het bedrijf gaat een aantal tekstuele aanpassingen verrichten om verdere verwarring te voorkomen, zo verluidt zondag in een persbericht. De Vlaamse overheid en de Vlaamse Ombudsdienst waarschuwden zondagochtend voor websites als vlaanderenisoleert.be en vlaanderenbespaart.be. Die lijken op communicatie vanuit de Vlaamse overheid, maar zijn gewoon initiatieven van commerciële isolatiebedrijven.

"Hoewel wij dit niet zo zien, en dit ook nooit onze bedoeling geweest is, wordt dit kennelijk wel zo gepercipieerd door sommigen. We zullen dan ook aanpassingen maken op onze site ten einde deze mogelijke verwarring in de toekomst voor iedereen te voorkomen", zo stelt het bedrijf. Aan een naamsverandering denkt initiatiefnemer Raoul Kiksen niet. "Het is een campagnekreet: samen naar een groener en duurzaam Vlaanderen."

Vlaanderen Isoleert, dat ruim dertig werknemers telt in vestigingen in Antwerpen, Grimbergen en Herentals, is een zusterbedrijf van Nederland Isoleert. Daar heeft het bedrijf nooit dergelijke problemen gekend en Kiksen was dan ook "een beetje verrast" toen hij het nieuws via de media moest vernemen. Het bedrijf gaat de Vlaamse ombudsman uitnodigen voor een gesprek.

bron: Belga