Vlaams topmodel poseert voor Rihanna's lingeriecollectie

Vlaams topmodel poseert voor Rihanna's lingeriecollectie

Niemand minder dan Rihanna heeft Rose Bertram gevraagd om haar Savage x Fenty-lingerielijn te vertegenwoordigen. Samen met vier andere modellen kroop de 24-jarige schoonheid met Afrikaanse roots in de sexy lingeriesetjes, waaronder bodysuits en tweedelige kanten items.

Fans laaiend enthousiast

Een stap van van jewelste in de modellencarrière van Bertram, die al sinds haar 13de furore maakt in het modellenwereldje. Haar volgers waren dan ook overenthousiast voor de vriendin van de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel, met wie ze een dochtertje heeft. “Onwaarschijnlijk mooi!”, “Je bent perfect!”, “Je zou als James Bond-girl kunnen doorgaan”, en “Voor de kledinglijn van Riri? Onvoorstelbaar!”, klinkt het onder meer.

Niet eerste keer een Benelux-model

Rihanna heeft al eerder beroep gedaan op modellen uit de Lage Landen. Zo was de Nederlandse Jill Kortleve één van de gezichten van haar make-uplijn Fenty Beauty.

De Savage x Fenty-collectie bestaat uit drie beha's met bijpassende broekjes en twee body's. Ze is hier verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor een slip betaal je 28 euro, voor een met kant afgewerkte body moet je 96 euro neertellen.

https://www.instagram.com/p/BteCrtlHPOQ/

https://www.instagram.com/p/Btcm-1alzOC/