Vijfjarig jongetje neemt per ongeluk prachtige foto

Kelli Bannister, een fotografe uit het Australische Perth, kroop uitgeput onder de douche om haar zieke dochter te kalmeren. Haar oudste zoon kwam haar rinkelende telefoon geven en maakte snel enkele foto's. Het resultaat daarvan was onverwachts prachtig.
door
Julie
Leestijd 1 min.

Mama Kelli had met haar drie zieke kinderen al dagen niet geslapen en was volledig uitgeput. Wanneer haar amper één jaar oude dochter een fikse hoestbui kreeg en daarna overgaf op Kelli, besloot ze met haar hysterische baby een douche te nemen. “Na enkele minuten kalmeerde ze en we bleven al knuffelend een dik kwartier zitten om te bekomen”, vertelt de fotografe.

Op dat moment kwam haar oudste zoon de badkamer binnen om te vertellen dat ze een bericht had gekregen. De jongen nam snel een paar foto's en ging dan weer verder spelen. Pas nadat ze haar dochter in slaap gewiegd had, dacht ze terug aan de foto's. Die waren een aangename verrassing. “Er was er eentje bij die zo rauw en eerlijk was, ik wist meteen dat hij speciaal was. Een moment van pure uitputting, maar ook een geweldige band en onvoorwaardelijke liefde tussen moeder en kind.”

En ze had gelijk, de foto heeft ondertussen al 38.000 likes gekregen.

Foto Facebook / The Barefoot Mum