Vijf wintertoppers om nu in huis te halen

Elk huisje heeft zijn kruisje en elke seizoen heeft zo z'n items waar je echt niet omheen kan. Met deze vijf must haves wapen je jezelf tegen de koude en tegen eventuele modeblunders. Aan jou om ze te shoppen, nu, of in solden.
door
Mare
Leestijd 1 min.

De puffer coat

Quilted Velvet Jacket, Zara, 89,95 euro

Niet elegant, wel warm. Om mooi te zijn, hoef je geen kou te lijden. Als je écht geen fan bent, kan je ook altijd opteren voor een fluffy fake fur-variant op deze jas.

De warme, oversized trui

Trui van mohairmix, H&M, 59,99 euro

Ze zijn heerlijk warm én eindelijk verlost van hun geitenwollensokkenimago. We hebben het hier over de oversized wollen trui.

Leer, leer en nog eens leer

Leren jas, Sienna Goodies, 199,99 euro

Of het nu gaat om een leren broek, een leren jas of een leren rokje: je kan deze winter niet genoeg leer in huis hebben. Het grote nadeel? De kostprijs. Investeer in de solden in een duurzaam stuk uit leer.

De baret

Pinterest - Lapadanochao

Toegegeven, een baret is niet voor iedereen weggelegd. Maar wie een neutrale baret combineert met een stijlvolle trench coat, kan werkelijk niets fout doen.

Rocky ruiten

Geruite flanellen jurk, Mango, 29,99 euro

Dit seizoen terug van weggeweest: de ruit in alle mogelijke vormen en maten. You hate it or you love it, maar on trend is het wel.