Vijf trends waar elke man iets mee kan

Vijf trends waar elke man iets mee kan

Drukke prints en sportieve invloeden worden vrolijk met elkaar gecombineerd. Alles kan en alles mag, zolang het comfortabel blijft.

De combo kostuum-coltrui

Marc O'Polo

Stijlvol voor de dag komen zonder hemd? Het kan wel degelijk. Probeer bijvoorbeeld eens je kostuum te combineren met een coltrui. Ideaal om casual chique voor de dag te komen op een afterworkdrink of een cocktailfeestje. Er zijn slechts twee regels die je indachtig moet houden: overdrijf niet met kleur en denk twee keer na over je verschillende

lagen.

Kamelenkleur

Chino - 35 euro

Deze trend is perfect voor mannen die houden van kleur, maar niet van opvallen. De perfecte manier om deze trend te integreren in je kast is in de vorm van een lange mantel, die je combineert met een chino en een wit T-shirt. Casual, maar stijlvol.

Think big

Adidas - 100 euro

Wie kiest voor oversized, loopt risico's. Zo lijk je al snel slordig, of wek je de indruk dat je nog zo'n 10 centimeter verwacht te groeien. Nogal optimistisch voor de gemiddelde volwassen man. Verwerk deze trend in je look door te kiezen voor één oversized stuk waarmee je je outfit kan laten opvallen.

Jaren 70

Benetton

De Bee Gee's called saying they are back! Vorig jaar zagen we de terugkeer naar de jaren 70 in de mannenmode. Dit jaar gaan we nog een stapje verder. Verwacht je aan veel bruine en gele kleuren met wijde broekspijpen. Deze retrotrend klinkt misschien een tikje alternatief, maar indien je erin slaagt om alles juist te combineren heb je een unieke, stijlvolle look. Retrofan of niet, een jeansvest doet het altijd goed.

Een streepje voor

New Look

Vergeet horizontale strepen, dit jaar zijn verticale streepjes aan de beurt. Het handige aan deze trend is dat je gedurfde outfits kan samenstellen door dikke verticale strepen te combineren met contrasterende kleuren. Een tip? Zorg ervoor dat je er niet gaat uitzien als een landingsbaan. Dat kan door bijvoorbeeld te opteren voor dunne,

verticale strepen.

Laurens Vantomme