Vijf tekenen dat iemand een boontje voor jou heeft

Vijf tekenen dat iemand een boontje voor jou heeft

Het lijkt logisch, maar iemand met een crush op jou zal zich ten opzichte van jou anders gedragen dan in vergelijking met een gewone collega of goede vriend. Het lijkt alsof onze natuurlijke charisma en lach verdwijnen om plaats te maken voor een compleet ander persoon. De verliefde krijgt een energieboost en zal je bijvoorbeeld plots grappiger vinden dan iemand uit je vriendenkring.

Hij of zij zal ook proberen zo dicht mogelijk bij jou te komen, zelfs al durft die persoon niets te zeggen. Je wordt als het ware het centrum van het heelal voor die persoon. En als jouw vlam toevallig tussen een groep vrienden staat, zal de jongen of het meisje eerder geneigd zijn om geen oogcontact met jou te maken. Dat laatste doet deze persoon omdat hij of zij zenuwachtig is.

Details

Verliefde mensen vinden hun crush steeds leuk, grappig en slim. Je mag vertellen wat je wil, de gelukkige jongen of meisje zal jouw verhaal altijd interessant vinden en onder de indruk zijn. Hierbij is het belangrijk om details op te halen van de vorige conversatie.

Zoals eerder gezegd zal de persoon in kwestie oogcontact mijden als jullie zich in een groep vrienden bevinden. Maar hij of zij zal ook naar je staren als de kans zich voordoet. Dat is meestal het moment waarop je bezig bent over één van jouw passies. Je crush zal dan letterlijk verdrinken in jouw ogen.

Een handige truc om te weten te komen of iemand jou echt graag ziet, is even uit het gesprek verdwijnen. Je wacht af en als deze persoon echt de ware is, zal hij of zij de conversatie zelf weer opstarten. 

Blijf jezelf

Je kan voor hem of haar ook aantrekkelijker worden dan je al was. Niet met plastische chirurgie of door de stoere boy of girl uit te hangen, maar door simpelweg jezelf te zijn en jouw ware persoonlijkheid bloot te leggen. De conclusie is dus: blijf steeds jezelf.