Vijf goede redenen om een MiniDrone in huis te halen voor Kerstmis

Vijf goede redenen om een MiniDrone in huis te halen voor Kerstmis

De afgelopen maanden presenteerden we je de MiniDrones van Parrot.  In de vele video's kon je de vele mogelijkheden bekijken die de Jumping Sumo en de Rolling Spider te bieden hebben. Fotograferen, musiceren, dansen, racen,... op het einde van dit jaar hadden de MiniDrones zelfs hun eigen filmfestival en speelden ze de hoofdrol in een heuse actiefilm.

Ondanks hun vele artistieke talenten zijn de MiniDrones vooral toegankelijke kleine robotjes die klaar zijn om hun gaven naar jouw huis of tuin te brengen. Ze zijn bovendien een uitstekend cadeau voor onder de kerstboom. We geven je hier alvast vijf goede redenen om een MiniDrone in huis te halen.

1. Ze zijn technologische hoogstandjes 

De Rolling Spider en de Jumping Sumo zijn uitgerust met een cameraatjes dat rechtstreeks beelden naar het scherm van je smartphone of tablet doorstuurt. Het biedt je de mogelijkheid om een dronefie te nemen of om foto's te maken vanuit een nieuwe invalshoek. Maar dat is niet alles, ze zijn ook uitgerust met veel sensoren en geavanceerde technologieën die hen in staat stellen om heldendaden te verrichten op de grond of in de lucht. Zo kan de Rolling Spider tot vier meter hoogte vliegen en de Jumping Sumo kan sprongen maken tot 80 centimeter hoogte!

2. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken

De MiniDrones zijn verbazingwekkend eenvoudig te besturen. Jong en oud kunnen meteen aan de slag vanaf een smartphone of tablet (met Android, iOS of Windows). Opstijgen, landen, springen en zelfs de meest spectaculaire acrobatiek kan worden uitgevoerd met een simpele druk op een knop in de interface van de gratis applicatie FreeFlight 3. Je moet dus geen ervaren piloot of ingenieur zijn om een MiniDrone te besturen!

3. Ze zijn enorm leuk

Deze ultrageavanceerde robotjes zijn de moderne varianten van de radiogeleide auto's uit onze kindertijd en brengen dus vermaak voor jong en oud. Of het nu in de lucht of op de grond, binnen of buiten is, er is altijd iets leuk om te doen met een MiniDrone.

4. Ze zijn betaalbaar

Ondanks dat de MiniDrones uitgerust zijn met de nieuwste technologie, blijven ze betaalbaar.Met een prijskaartje van 99 euro is de Rolling Spider de goedkoopste vrijetijdsdrone op de markt. De unieke Jumping Sumo is aan 159 euro net iets duurder, maar blijft betaalbaar.

5. Ze maken indruk op de hele familie

De MiniDrones zijn veel meer dan simpele gadgets en brengen waarschijnlijk je hele familie onder de indruk. Zowel kinderen als volwassen zullen versteld staan van wat deze robotjes allemaal kunnen.