Vierde aflevering van De Mol: Naïeve Hanne ontpopt zich tot sluwe vos

Vierde aflevering van De Mol: Naïeve Hanne ontpopt zich tot sluwe vos

‘Return December'

Terwijl Hanne in de auto naar de aanwijzigingen van Issabel en Bruno bleef luisteren, spoorde het duo de groep aan om rechtsomkeer te maken met het nummer ‘Return to Sender' van Elvis Presley. Jammer genoeg verstond Hanne ‘Return December'. Enkel Gilles leek zich hier vragen bij te stellen. Cathy bleef ook hameren op het gedeelde van ‘December'. Vreemd, aangezien dit toch een zeer bekend nummer was.

Kop op, Hanne. Ik hoorde vroeger steeds Return Lucinda en dacht dat Elvis zijn lief of zijn favoriet schaap was weggelopen ofzo. #demol

— Adère (@VatVolOnbegrip) 23 februari 2016

Samenvatting van mijn TV-avond #demol pic.twitter.com/erS14C82Mt

— Steven Gielis (@stevengielis) 22 februari 2016

Mika?

Bij de volgende opdracht moesten Issabel en Bruno de muziek op de partituren raden terwijl een Argentijn het lied speelde op accordeon. Issa dacht het nummer ‘Get Lucky' gehoord te hebben. Jammer maar helaas dacht ze dat het van Mika was in plaats van Daft Punk en Pharell Williams. Bruno stemde pardoes met haar in. Dit dwaze antwoord maakt Bruno zeer verdacht, aangezien hij zich profileert als de grote muziekkenner.

Zei Bruno nu net Magda en Hugo? Als in de twee vorige mollen? WAS DAT EEN AANWIJZING? #demol

— Jolien Roets (@JolienRoets) 22 februari 2016

Liegebeest

Maar het was Hanne die de laatste opdracht tot een verbluffend einde bracht. Ze wist zowel de kandidaten als de kijker op het verkeerde been te zetten bij de paardenrennen. De West-Vlaamse wist de focus volledig van haar af te houden en stak de schuld op Cathy. En haar afleidingsmanoeuvre heeft gewerkt. Naïeve Hanne blijkt goed te kunnen liegen. Maar kan dat van haar ook goed mol maken?

Recap #DeMol: Dit was misschien wel de duidelijkste De Mol-hint tot nog toe https://t.co/N6GTQv9pfF pic.twitter.com/0lMwo3U55Z

— De Morgen (@demorgen) 23 februari 2016

Hoe ik nu naar Hanne kijk #demolpic.twitter.com/4qmXrbLZoC

— Julie (@Julieedv) 22 februari 2016

Issabel

Aan het einde van de rit moesten we afscheid nemen van Issabel. De geslepen advocate die velen onder ons verdachten als de perfecte mol neemt niet langer deel aan de strijd. Issa verklaart dat ze het jammer vindt de wedstrijd te moeten verlaten, maar dat ze het zo opnieuw zou doen. Wie zij verdenkt als de mol, houdt ze liever nog een tijdje voor zichzelf.

Issabel/SBS Belgium