VIDEO. Travis Scott geeft exclusief optreden in game 'Fortnite'

VIDEO. Travis Scott geeft exclusief optreden in game 'Fortnite'

Om zijn fans niet in de steek te laten nu concerten en festivals zijn afgelast, wil hiphopartiest Travis Scott optreden in de game Fortnite. Wie het spel speelt, kan hem opzoeken en zien hoe hij zijn nieuwe nummer ‘Astronomical' brengt. Hiervoor werd speciaal voor hem een ‘skin' of uiterlijk van een spelpersonage ontworpen. Ook krijgt hij een decor dat gebaseerd is op de beelden en ontwerpen van zijn videoclips en albumhoezen.

Wanneer kan je het concert volgen?

De rapper noemt de reeks optredens in Fortnite de 'Astronomical Tour', naar het nieuwe lied dat hij zal brengen. De concerten zijn steeds dezelfde en worden georganiseerd volgens Amerikaanse tijdzones, dus sommige vinden voor ons plaats in het midden van de nacht. Wie in ons land het concert wil bijwonen, doet dat best op zondag 26 april om vijf uur in de namiddag.

Popsterren houden van Fortnite

Scott is niet de eerste muzikant die een concert geeft in Fortnite. Eerder lieten Chance the Rapper en dj Marshmello al het beste van zichzelf zien in het spel. Fortnite blijkt dan ook in de smaak te vallen bij popsterren én voetballers.