VIDEO. 'Temptation'-Joshua eindelijk volledig naakt te zien in 'Adam zkt. Eva VIPS'

VIDEO. 'Temptation'-Joshua eindelijk volledig naakt te zien in 'Adam zkt. Eva VIPS'

In het vorige seizoen van ‘Temptation Island' slaagde Joshua Feytons er als verleider in om Megans hart – en de rest van haar lichaam – te veroveren. Of zijn “groot geheim wapen”, zoals Goedele Liekens het mooi verwoordde, daar iets voor tussen zit, is niet zeker, maar de floshua van Joshua is wel behoorlijk over de tong gegaan.

Onder de indruk

Groot was dan ook het nieuws toen bekend raakte dat de 21-jarige Balenaar deelneemt aan ‘Adam zkt. Eva VIPS', een datingprogramma waarin de kandidaten letterlijk open en bloot met elkaar kennismaken. Zijn ‘Eva' – Lena voor de vrienden – is alvast behoorlijk onder de indruk. “Ik heb stiekem al eens gekeken, zijn onderdeel zit wel goed”, klinkt het.

Vanavond komt de eerste aflevering op de buis, maar voor de dames (en heren) die niet kunnen wachten tot straks, zijn hier alvast de beelden waarop je zat te wachten.

Lees ook

 

Geheime date tussen Joshua en Goedele

De kijkers worden vanavond voor ‘Adam zkt. Eva VIPS' alvast warm gemaakt door Goedele Liekens, die in ‘Temptation Takeoff' met de meest besproken ‘Temptation'-deelnemers terugblikt op de afgelopen edities. Tijdens het gesprek met Joshua komt er echter iets geheimzinnigs naar boven.

Joshua beweert immers dat hij met Goedele gedatet heeft, en de 56-jarige seksuologe ontkent dat niet. “Ja, maar de mensen hoeven dat nu niet te weten. Maar voor mijn doen hebben we ons wel gedragen”, reageert ze.

Ook als het over zijn “groot waarmerk” gaat, is Joshua klaar en duidelijk. “Er is toch niets wat je nog niet gezien hebt”, knipoogt hij naar Goedele, die al vreest voor de reacties. “Hier gaat geroddeld worden. Gedraag je eens”, klinkt het.

'Adam zkt. Eva VIPS' is elke dinsdag te bekijken om 21.25u op VIJF.

Lees ook