VIDEO. Temptation-Fabrizio: "Hoe kon ik zo hopeloos zijn?"

Tijdens de repetities van 'Dancing With The Stars' blikt Fabrizio terug op zijn woelige liefdesleven vóór het Pommeline-tijdperk. "Door die ervaringen durf ik nooit meer alles volledig loslaten", klinkt het.
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Onlangs kondigden Fabrizio en Pommeline aan dat ze volgend jaar gaan trouwen. Het bekendste Temptation-koppel van het land is nog maar acht maanden samen, maar "het gevoel zit echt goed", legden ze uit.

Drang naar controle

Dat was bij vroegere relaties wel anders, zo vertelt Fabrizio nu aan zijn danspartner Margot. "Bij het minste dat je emotie of zwakheid laat zien, maken mensen er misbruik van. Ik kon zo kwaad zijn op mezelf nadien. Dat ik zei: Hoe kon je in godsnaam zo hopeloos of machteloos zijn? Dat je letterlijk iemand anders je leven in handen geeft. Dat zal ik nooit meer doen. Ik heb altijd een bepaalde drang naar controle. Ik durf nooit meer volledig alles loslaten", is de 26-jarige getatoeëerde spierbundel openhartig.

Die herinneringen wil hij meenemen in zijn volgende dans. Die moet immers in het teken staan van bepaalde gevoelens en gebeurtenissen uit het verleden. Vrijdag kan je hem en Margot aan het werk zien om 20.35 uur op VIER.