VIDEO. Miley Cyrus dropt nieuwe single die duidelijk verwijst naar Liam Hemsworth

VIDEO. Miley Cyrus dropt nieuwe single die duidelijk verwijst naar Liam Hemsworth

Cyrus leek haar relatiebreuk met de Australiër goed verteerd te hebben toen ze kussend gespot werd met actrice Kaitlynn Carter. Maar schijn bedriegt zo blijkt, want de zangeres heeft zopas haar nieuwe nummer 'Slide Away' losgelaten op het publiek. Daarin zingt de voormalige Disney-ster zonder scrupules over haar relatie met de jongste Hemsworth-broer.

"Het is tijd om los te laten"

"Ooit was het het paradijs, ooit was ik verlamd", met die woorden opent Cyrus 'Slide Away'. In het lied zingt ze voornamelijk over loslaten: "Baby, we hadden het, maar nu zijn we verloren, dus is het tijd om los te laten." Daarna zegt de zangeres dat ze niet langer verdovende middelen wil gebruiken: "Ik wil mijn huis op de heuvels, niet de whiskey en de pillen."

Verder verwijst Cyrus overduidelijk naar de start van hun relatie toen zij slechts 17 jaar oud was: "Ga verder, we zijn geen 17 meer, ik ben niet meer wie ik was. Je zegt dat alles veranderd is. Je hebt gelijk, we zijn volwassen nu." In het refrein duidt ze dan weer op haar vroegere stadsleven en Liams jeugd in het zonnige Australië waar hij opgroeide nabij de zee. "Dus waarom glijd je niet weg, terug in de oceaan. Ik ga wel terug naar het stadsleven", zingt ze melancholisch.

Ongezonde relatie

Verschillende bronnen zijn het erover eens dat de relatie van het sterrenkoppel niet langer gezond was en dat een breuk de beste optie was. "Ze hebben enorm veel geschiedenis samen en daarom is het moeilijk voor haar om hem los te laten", laat een bron weten aan People Magazine. Sommigen benadrukken wel dat de breuk tijdelijk is: "Ze hebben allebei besloten dat het beter is om voorlopig hun eigen weg te gaan, maar dat betekent niet dat de relatie voorbij is."