VIDEO. Man is pakjesdieven beu en neemt wraak op briljante wijze

VIDEO. Man is pakjesdieven beu en neemt wraak op briljante wijze

Zeven maanden geleden kreeg Mark Rober een bericht dat zijn pakje was afgeleverd. Tot zijn verbazing vond hij het nergens terug, dus moest er iemand mee gaan lopen zijn. En jawel, de beveiligingscamera bevestigde zijn vermoeden. Het toeval wil nu dat Mark machinebouw gestudeerd heeft en negen jaar voor NASA gewerkt heeft. Dus zette hij zijn brein aan het werk en creëerde hij het ultieme wraakmiddel.

Glitters en scheetspray

Bedoeling is dat hij een pakketje maakt dat er verleidelijk uitziet langs de buitenkant, maar van binnenuit de hel laat losbreken. Hij kiest voor een Apple HomePod-achtig pakketje, en monteert vanbinnen een ingenieus systeem dat een hele hoop glitters in het rond laat vliegen van zodra het pakketje geopend wordt.

Daarnaast wordt er om de 30 seconden een scheetspray geactiveerd. En om het helemaal af te maken, nemen vier camera's de reactie van de gefopte dieven op.

Klein, maar heel leuk detail: het adres op het pakketje is dat van Kevin McCallister, je weet wel: die kleine held uit ‘Home Alone' die het leven van twee boeven zuur maakt. Geniet mee van deze sublieme video!