VIDEO. Maak kennis met de man die zijn penis nog nooit heeft gewassen

VIDEO. Maak kennis met de man die zijn penis nog nooit heeft gewassen

De 24-jarige Zack had al een tijdje last van pijn en “irritaties aan het topje” van zijn penis. Daarnaast gaf de jongeman aan dat zijn jongeheer een beetje stonk. Het werd de dokter meteen duidelijk dat de geur het gevolg van smegma was, een afscheiding dat bij mannen onder de voorhuid van de onbesneden penis terecht komt. Het stinkt en kan je huid irriteren of zelfs doen ontsteken.

Gonorroe

Wat bleek? Zack had nog nooit zijn voorhuid naar achteren getrokken en had dus ook nog nooit zijn penis goed gewassen. Hij biechtte op dat hij zijn edele delen tijdens het douchen een “vluchtige scrub” gaf én dat hij “gonorroe had opgelopen van één of andere chick”. Dat is vanzelfsprekend geen goede combinatie als je persoonlijke hygiëne onbestaande is.

(Lees hieronder verder.)

Heel wat kijkers waren dan ook behoorlijk geshockeerd door de bekentenissen van Zack. Maar anderen hadden dan weer medelijden. “Beeld je eens in dat je op televisie komt om te praten over problemen met je penis en dan te horen krijgt dat je je beter moet wassen. Hij moet zich echt belachelijk gevoeld hebben.”

Zack kreeg gelukkig wat tips mee om alles daar beneneden schoon te houden.