VIDEO. Justin Bieber in tranen: “Ik wil Billie Eilish beschermen”

In een interview met de Nieuw-Zeelandse dj Zane Lowe heeft een emotionele Justin Bieber verteld over hoe hij Billie Eilish wil beschermen van de gevaren die hij als ontluikende kindster moest trotseren.
door
quentin.soenens
Leestijd 1 min.

Eerst zei Bieber nog dat hij zich niet wil opdringen bij Eilish, maar "als ze ooit hulp nodig heeft, mag ze mij bellen". Daarna voelde Beebs de tranen opwellen, toen hij het had over de schaduwzijde van beroemd worden op jonge leeftijd. Bieber wil Eilish naar eigen zeggen "beschermen" tegen dat soort negatieve ervaringen.

Bieber heeft heel wat meegemaakt sinds hij in 2007 ontdekt werd door een video op YouTube. De nu 25-jarige Canadees werd meermaals gearresteerd, kreeg rechtszaken aan zijn been (onder meer wegens wangedrag en vandalisme), gaf gebruik van verboden middelen toe, sukkelde in een depressie en beleefde een turbulent liefdesleven.

De emotionele Bieber is ook Eilish zelf niet ontgaan: het 18-jarig popidool postte een fragment uit het interview op haar Instagrampagina - met jeugdfoto's van zichzelf, waaruit blijkt dat ze een groot Bieberfan is/was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on