VIDEO. Josje pakt uit met nieuwe videoclip

VIDEO. Josje pakt uit met nieuwe videoclip

Anderhalf jaar heeft het geduurd vooraleer Josje met een nieuwe single op de proppen kwam. In ‘Laat Ze Maar' slaat ze terug naar haters en mensen die commentaar geven zonder het hele verhaal van iemand te kennen. Iets waar Josje in het verleden wel vaker mee te maken kreeg. Bijvoorbeeld na haar eerste solosingle, 'Gasolina'.

De zangeres zat gisteren ook in de talkshow 'Van Gils & gasten' om te praten over een veganistische opvoeding. Josje eet zelf veganistisch sinds 2016, maar sinds haar zwangerschap heeft ze haar eetpatroon moeten omgooien:  “Tijdens mijn zwangerschap en na enkele huidkwaaltjes heb ik enkele stappen moeten terugnemen. Toch geloof ik nog steeds in veganisme.” Ook haar vier maanden oude zoontje Kamari zal ze voornamelijk veganistisch opvoeden. “Bij ons thuis wordt er voornamelijk plantaardig gekookt, maar ik zal Kamari zijn eigen keuzes laten maken”, beweert Josje.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Zoals gezegd nieuwe muziek komt eraan..Op 11 april voeg ik de daad (en de deun) bij het woord! Als je 'm al wilt pre-saven, kan dat via link in bio! #newmusic #laatzemaar #single #release

Une publication partagée par Josje Huisman (@josjecoos) le