VIDEO. James Corden neemt David Beckham te grazen

VIDEO. James Corden neemt David Beckham te grazen

In ‘The Late Late Show' haalt James Corden een grap uit met vriend en gast David Beckham. De voetballer wordt door zijn voormalige club LA Galaxy geëerd met een standbeeld. Hiervoor was Beckham al een keertje langs geweest bij de beeldhouder, waar hij zijn opmerkingen over het beeld gaf. Een tijdje voor de onthulling gaat de voetballer langs in het stadion, waar de talkshowpresentator een andere wending aan het standbeeld heeft gegeven.

Onthulling 

James heeft een nep-standbeeld gemaakt om Beckham te grazen te nemen. "Een balans tussen realistisch en volstrekt verschrikkelijk", omschrijft de presentator het beeld. Zijn team heeft het standbeeld met opzet lelijk gemaakt en David's kin en kont behoorlijk vergroot. Bij de onthulling waren acteurs vermomd als fans aanwezig, die de voetballer het bloed onder de nagels moesten halen. Eens het doek van het beeld wordt gehaald, is de teleurstelling groot bij Beckham.

Grap

"Dit is gewoon gênant", zegt David over de onthulling. De voetballer wordt boos, maar dan valt het beeld om en komt James tevoorschijn. De talkshowhost kan zijn lach bijna niet inhouden. Wanneer David hem ziet, beseft hij dat het om een grap gaat. Het echte standbeeld werd dit weekend onthuld aan fans en David zelf. Die leek gelukkig een stuk meer op de voetballer.

De grap lijkt geïnspireerd door het fiasco bij de onthulling van Cristiano Ronaldo's standbeeld bij het vliegveld van Madeira in Portugal. Ook hier was de voetballer behoorlijk ontevreden over het eindresultaat.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

The prank statue before #BeckhamStatue. @latelateshow x @davidbeckham ? @terencepatrick

Une publication partagée par LA Galaxy (@lagalaxy) le