VIDEO. Headbanger trotseert orkanen met vlag en wimpel

Orkaan Dorian heeft flink huisgehouden op de Bahama's, in Amerika en bij de Canadese kust. Tot nu toe zijn er al meer dan 40 mensen op de Bahama's om het leven gekomen en de verwachting is dat dat aantal alleen maar toe zal nemen.
door
Janne
Leestijd 2 min.

Toch 'laat' niet iedereen zich wegjagen door Dorian. Sterker nog. Amerikaan Lane Pittman gooit zijn haren in de wind en zoekt Dorian met Amerikaanse vlag in de hand actief op. Alles om de nieuwe internetsensatie te worden.

"Ik maak er het beste van"

Pittman is bekend geworden met zijn video waarin hij orkaan Matthew al headbangend trotseert. Sindsdien heeft hij een heuse schare fans, die de avonturen van orkanen en Pittman trouw volgen.

Orkaan Dorian kon dan ook niet achterblijven in zijn verzameling. "Ik wil alleen maar dat mensen kunnen lachen", vertelt Pittman. "Ik probeer het beste van deze situaties te maken."

Om de "mensen te geven wat ze willen" is hij naar Myrtle Beach afgereisd om daar Dorian te trotseren. "DORIAN!", schrijft hij. "Je kunt rennen, maar je kan je niet verstoppen. Ik kom Myrtle Beach verdedigen!" En dat doet hij natuurlijk met Slayer op de achtergrond.

Bron: Metro Nederland