VIDEO. Emotionele Julie Van den Steen neemt afscheid van de radio

VIDEO. Emotionele Julie Van den Steen neemt afscheid van de radio

Met veel traantjes probeerde de blonde radiopresentatrice de woorden uit te spreken. “Ik was net afgestudeerd, vijf jaar geleden, en de dag erna stond ik plots in de lift van de VRT. Het ging allemaal zo snel. Ik heb hier zoveel mooie kansen gekregen. Ik heb zoveel geleerd en zalige, interessante mensen leren kennen. Ik heb gelachen, gehuild en ben boos geweest. Al heeft dat laatste ook wat te maken met het feit dat mijn wekker elke dag om drie uur in de ochtend afgaat”, klonk het.

Tijd om uit te rusten

“Precies alsof ik afscheid neem van mijn lief, of een vriend”, sprak ze de MNM-luisteraars toe. Maar ook het afscheid van haar mentor Peter Van de Veire viel haar zwaar. “Merci om mijzelf te laten ontdekken, me te laten ontdekken dat ik het kan. Merci om mij te doen lachen. Je bent mijn eeuwige vriend, een papa. Dit was de beste ochtendshow van Vlaanderen. Maar eerst ga ik even rusten, en niet opstaan voor negen uur. Ik ga wel iets anders doen, een nieuwe uitdaging. Ik zie jullie allemaal graag, ik ga jullie erg hard missen. Tot snel”, snikte ze.

Bewondering

Peter Van de Veire wenst Julie alle succes met haar verdere carrière. "Lieve Julie: de eerste dag kwam je te laat. De tweede dag deed je me erg hard lachen en de derde dag kreeg ik een draai rond mijn radio-oren. De 5 jaar daarna waren van het beste dat een radio-dj heeft laten horen en zien. De luisteraar van MNM is daar nog niet goed van. Mensen met jouw talent moeten uitvliegen. Met vleugels die je op plaatsen zullen brengen waarvan je nu nog niet weet dat ze bestaan. Merci voor dit wonderlijke avontuur en vooral: enorm veel succes met het boeiende vervolg. En je weet: Alles Komt Altijd Goed. Altijd...”, klonk het.

https://www.youtube.com/watch?&v=B9n4wXuKCVc

https://www.instagram.com/p/ByCR-_vCu1O/

Julie kreeg regelmatig de slappe lach tijdens de Ochtendshow. Vooral haar lachmomentje met luisteraar Wouter Kloots blijft legendarisch:

https://www.youtube.com/watch?v=Yxe84TqqX-I