VIDEO. Eerste beelden van 'De Mol' kondigen primeur aan

VIDEO. Eerste beelden van 'De Mol' kondigen primeur aan

Je kon er de laatste tijd niet naast kijken. Op verschillende plekken van het land dook de slogan ‘Jij weet niks' op. Vandaag gooide VIER een eerste teaser online van het zevende seizoen van ‘De Mol'. Daarin komen we te weten dat het nieuwe seizoen op zondag 10 maart van start gaat, dat er opnieuw tien kandidaten meedoen, dat het avontuur deze keer in Vietnam plaatsvindt én dat de mol niet meedoet van in het begin.

Risicovolle primeur

Dat laatste is een primeur, en tegelijkertijd een risico voor de programmamakers. “Een programma als ‘De Mol' moet blijven verrassen, dat zijn we aan onszelf verplicht. Daarom starten we zonder mol. Het was een risico, maar het maakt het extra spannend”, vertelt Gilles in Het Nieuwsblad.

De mol zal uitgekozen worden na één ultieme proef. Maar dat betekent dat de makers de mol niet op voorhand konden voorbereiden en helpen bij de sabotages, in tegenstelling tot de vorige edities. “Dat konden we pas doen na die proef in de eerste aflevering. We hebben andere manieren moeten bedenken om de mol informatie te bezorgen", klinkt het.

Lees ook