VIDEO. Deze vrouw propt meer dan 200 items in haar koffer

VIDEO. Deze vrouw propt meer dan 200 items in haar koffer

Dat Grant een krak is in inpakken, staat als een paal boven water. De voormalige Bond-girl is erin geslaagd om één koffer te vullen met meer dan 200 kledingstukken en andere spullen. Als bewijs werd een video van haar huzarenstukje gepost op de Facebookpagina van Biaggi Luggage.

In totaal stond ze voor de uitdaging om 15 kleedjes, 14 blouses, 7 broeken, 6 shorten, 3 pyjama's, 13 topjes, 3 rokken, 5 vesten, 1 skibroek, 3 jeansbroeken, 4 truien, 3 sjaals, 6 leggings, 1 sportjas, 1 winterjas, 1 lang kleed, 1 dekentje, 1 hoed, 1 paraplu en 6 paar schoenen in te pakken. En dan spreken we nog niet over haar ondergoed, make-upspullen en elektrische spullen.

Must have: plastic zakken en elastiekjes

Naar eigen zeggen is ze in haar missie geslaagd dankzij plastic zakken en elastiekjes. Om plaats te winnen in je koffer raadt ze aan om alle kledij op te rollen en in de zakken te steken. Dankzij de elastiekjes kan je je spullen compact bij elkaar steken. Als alles uiteindelijk in de koffer zit, kan je ermee schudden zodat je zelfs nog een klein beetje extra ruimte in de valies creëert.