VIDEO. Deze vrouw laat haar auto niet zomaar stelen

VIDEO. Deze vrouw laat haar auto niet zomaar stelen

Na een hevige ruzie tussen de Amerikaanse Chanel Thomson en haar ex ging de man aan de haal met haar auto. De vrouw zag er niets anders op dan op de motorkap te springen om hem tegen te houden. Wat Thomson echter niet verwachtte was dat hij de wagen gewoon startte en de baan op reed.

“Als hij denkt dat hij mijn auto zomaar kan meenemen, dan heeft hij het mis”, zei de Amerikaanse Chanel Thomson in Amerikaanse media. “Ik was echt bang dat hij op een bepaald moment hard zou remmen en ik van de auto zou vliegen. Maar gelukkig heeft hij dat niet gedaan”, voegt ze er aan toe.

Multitasking

Dat vrouwen kunnen multitasken bewees ze wel op de beelden. "Ik hield me stevig vast aan de auto met m'n ene hand", zei ze. "Met mijn ander hand was ik ondertussen aan het bellen met de politie."

Nadat de agenten de wagen aan de kant liet zetten, probeerde ze nog uit te leggen dat de bestuurder haar vervoersmiddel wou stelen, maar daar hadden ze geen oren naar. "Als we het goed begrijpen gaat dit om een huiselijk geschil. We raden jullie aan om naar huis te gaan en de ruzie uit te praten", klonk het.