Verwen je mama met het perfecte parfum: 10 ideeën

door
Joris
Leestijd 1 min.

Moederdag is dé dag om je mama eens in de bloemetjes te zetten. Een parfum is altijd een goed cadeau, iedere vrouw heeft een favoriete geur. Maak je keuze uit een aanbod van traditionele en excentrieke geuren die stuk voor stuk betoveren. Aan jou de keuze.

Coco Chanel is een klassieker. Het merk Chanel is vrouwelijk en trendy, net als het parfum. Coco Chanel bevat bloemige akkoorden van jasmijn en roos, luchtig als een bloemblaadje.Een fris en sensueel parfum. Een favoriet van eigentijdse, trendy vrouwen.

€102 per 100 ml

 

Noa van Cacharel is een cocon die de zachte zoetheid van de pioen combineerd met de intensiteit van zeldzame houtsoorten. Dankzij Noa kan je binnentreden in een magische wereld. Ideaal voor dromerige types.

€71,95 per 100 ml

 

Giorgio Beverly Hills Yellow Femme Eau De Toilette is de belichaming van exclusiviteit en luxe. Dit vrouwelijke parfum bezit een mix van orchideeën, hyacinten, lelies, houtextracten en citrus. Fris maar ook klassiek. Vrouwen die van bloemen houden zijn fan van het eerste uur.

€67,65 per 90 ml

 

Honey heeft de eclectische aantrekkingskracht van Marc´s kenmerkende polkadot en voegt hier haar eigen goudkleurige touch aan toe. Honey is een zonnige, verleidelijke, bloemige geur. Vrolijk en energiek. Dankzij Honey voel je je eeuwig jong.

€94,80 per 100 ml

 

De Valentina vrouw is mooi, stralend, verleidelijk en verfijnd. Een onverwachte creatie, verfijnd en met eerbetoon aan de vrouw. Elegante dames kiezen voor Valentina. Dit parfum bevat jasmijn, tuberoos, oranjebloesem van Amalfi en wilde aardbei.

€85,55 per 80 ml

 

Calvin Klein Sheer Beauty eau de toilette is sprankelend met pure zelfvertrouwen. Het ideale parfum voor zelfzekere mama's. De geur roept de sensualiteit en tederheid op met z'?n stralende, bloemige lichaamswarmte.

€77,85 per 100 ml

 

Een bries van bloemige frisheid, gelaagd met amber en hout, straalt een zoete en vrouwelijke zachtheid uit, in een nieuwe, moderne belichaming. Zen brengt een beetje rust bij de gejaagde types.

€40,30 per 100 ml

 

"Een heldere uitdrukking van de herboren natuur na de moessonregens." -Jean-Claude Ellena. Verrijkt met gember, kardemom,koriander, peper en vetiver. Een prachtig cadeau voor liefhebbers van kruiden en natuurlijke geuren.

€83,20 per 100 ml

 

Giorgio Armani Acqua di Gioia is een ode aan de vrouw en de natuur. Een fris parfum dat de natuurlijke sensualiteit van elke vrouw onthult. Laat u verrassen door de intense frisheid van Acqua di Gioia door de toevoeging van frisse muntbladeren en een zweem van Italiaanse limoen.

€73,60 per 100 ml

Ô De Lancôme is een ongeëvenaarde luchtige en vrolijke geur. Transparant van kleur, lichtdoorlatend, de mooie groene kleur nodigt uit tot wandelingen door het vochtige gras bij dageraad. Uitstekend cadeau voor mama's die van de natuur houden.

€64,00 per 125 ml