Verveel je geen moment op de trein met de ASUS Transformer Pad

Verveel je geen moment op de trein met de ASUS Transformer Pad

Zucht, treinreizen is niet meer wat het geweest is dankzij alle aangekondigde en onaangekondigde acties op het spoor. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, maar om toch de tijd door te geraken zou je eens kunnen kijken naar de Transformer Pad van ASUS.  Met het toetsenbord werk je rustig verder, zodat je geen werkachterstand oploopt. Als je hoofd niet meer naar werken staat, kijk je net zo makkelijk een film of speel je de nieuwste game op de tablet.

Een belangrijke troef van de TF103C is het bijgeleverde mobiele toetsenbord met ergonomische chiclet-toetsen, waaarmee je lekker makkelijk en snel kunt typen. Daarnaast beschikt de TF103C over de nieuwste 64-bit Intel Atom Z3745 quad-core processor, die een kloksnelheid tot 1,86 GHz aankan. Die twee elementen, in combinatie met een accuduur van 9,5 uur, maken van de TF103C een ideale tablet om eender waar te werken.

De boog kan niet altijd gespannen staan, zeker niet op de trein. Soms heb je entertainment nodig en de TF103C leent zich daar perfect toe. Je kan het toetsenbord eenvoudig verwijderen van het scherm zodat je je volledig kan focussen op de tablet. Het levendige scherm is prima geschikt voor zowel films als games.

Het is trouwens een makkie om de TF103C mee te nemen. Deze compacte tablet weegt slechts 550 gram en is nog geen centimeter dik. Kortom, de ASUS Transformer Pad TF103C is de geschikte tablet om werk en entertainment te combineren!