Vertrouw morgen niet op de trein, maar op Metro

Vertrouw morgen niet op de trein, maar op Metro

Morgen vindt de algemene staking van de socialistische overheidsvakbond ACOD plaats. Men verwacht dat de dienstverlening van De Lijn en het MIVB, de postbedeling en mogelijk ook de openbare omroep getroffen zullen worden. Ook het spoorverkeer wordt waarschijnlijk ernstig verstoord. De NMBS raadt haar passagiers aan om niet op de trein te vertrouwen. «We zullen er alles aan doen om iedereen in real time zo gedetailleerd mogelijk te informeren over het treinverkeer», klinkt het. Ook het verkeer op het Thalys-netwerk zal die dag ernstig verstoord zijn.

Metro to the rescue

Metro wil gestrande pendelaars via Facebook en Twitter helpen. Hoe? Surf naar onze Facebookpagina Facebook.com/MetroBelgium en neem deel aan het evenement “Metro helpt je op weg!”. Post daar of je je wagen wil delen of een rit zoekt (vergeet niet je favoriete radiozender te vermelden).

Ook op Twitter helpen we je op weg via de hashtag #metro_pool. Mensen die hun auto willen delen kunnen deze hashtag tweeten, samen met je vertrekpunt, je eindpunt, je vertrekuur en je favoriete radiozender. Bijvoorbeeld #metro_pool brussel-antwerpen-7:00-nostalgie. Mensen die een rit zoeken tweeten best de hashtag samen met SOS, je vertrekpunt, je eindpunt, het vertrekuur en je favoriete radiozender.

Zo krijg je bijvoorbeeld #metro_pool SOS antwerpen-brussel -17:00-nostalgie als resultaat.

#metro_pool Tweets

Nieuwe carpoolvriendschappen gesloten? Stuur ons een foto van je verse BFFs ! Hou ons op de hoogte via @metrobelgie