Vertrek naar Disneyland met wedstrijd MIVB

De Brusselse vervoersmaatschappij MIVB organiseert een wedstrijd waarbij metroreizigers een reis naar Disneyland kunnen winnen. Daarvoor moet je zes Disney-personages terugvinden.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

Disneyland Parijs viert haar 25ste verjaardag en werkt hiervoor samen met de MIVB. Ze lanceren een wedstrijd via het Brussels metronetwerk. Reizigers kunnen een verblijf winnen in het bekende themapark.

"De gebruiker moet op de affiches in de metrostations zes verschillende Disney-personages terugvinden", zegt woordvoerdster An Van hamme. "Met de beeldherkenning van Shazam scan je een poster die de website van de actie opent." Je neemt pas officieel deel als je de zes figuurtjes hebt gevonden.

"Vanaf 7 maart kunnen reizigers in 63 metrostations posters terugvinden", aldus Van hamme. "MIVB houdt deze wedstrijd om verschillende metrostations vanuit een andere invalshoek te ontdekken."

De winnaars worden op 21 maart persoonlijk gecontacteerd. Ze winnen een VIP-verblijf voor vier personen van 21 tot 23 april en zullen getrakteerd worden op speciale activiteiten.