Verpleger neemt foto van 'geest' die rondwaart in ziekenhuis

Verpleger neemt foto van 'geest' die rondwaart in ziekenhuis

Is er eindelijk bewijs gevonden voor het feit dat geesten bestaan? Een recent opgedoken foto legt in ieder geval een verdacht doorschemerend figuur vast. Believers zien er alvast een 'dood meisje' in dat ronddwaalt als geest.

Andrew Milburn nam de bewuste foto afgelopen vrijdag in het General Infirmary ziekenhuis in Leeds. De man begon er net aan zijn nachtshift en stuurde via Snapchat een foto van de hal van het ziekenhuis naar zijn vriendin.

De 21-jarige Milburn vertelde aan Mirror Online dat hij achteraf pas merkte dat hij een 'geestachtig figuur' op beeld vastlegde. Hij deelde de foto op Facebook en deze kreeg meteen massaal respons. Hoewel sommigen de echtheid ervan betwistten, zijn er natuurlijk mensen die de foto als echt beschouwen en stellen dat het hier echt om een geest gaat.

De verpleger verzekert in ieder geval dat de foto niet is bewerkt met photoshop. Voorts stelde hij ook dat bij de ruimte waar 'de geest' naartoe lijkt te gaan, collega's in het ziekenhuis al verschillende keren voetstappen hebben gehoord toen er niemand was. "Er zijn daar een paar vreemde dingen gebeurd. Nu hebben sommigen toch wat angst om er terug naar toilet te gaan."

Of het al dan niet om een geest gaat, laten we aan u over. Indien u erin gelooft, bent u alvast niet de enige. Op de website van Mirror Online geloofde een meerderheid van 65% dat het effectief om een geest ging.