Verleider Alex uit Temptation Island riskeert vier maanden cel

Verleider Alex uit Temptation Island riskeert vier maanden cel

In de nacht van 2 op 3 maart vorig jaar was Alex(ander Maas) (27) aanwezig op een afterworkparty in café Chiqon in Roeselare. Samen met drie andere deelnemers aan Temptation Island gaf hij er een acte de présence. Omstreeks 2u30 in de ochtend liet een van de aanwezigen vallen dat hij honger had. Alex had ook wel zin in een hap en de twee gingen samen op zoek naar pita.

Alex weigert medewerking

Doordat alle pitazaken gesloten waren, begon Alex zich op te winden. Hij wilde zelf rijden en vroeg de autosleutels van slachtoffer N.V. (25). Toen die zijn sleutels weigerde af te geven, werd N.V. tegen de grond geduwd en kreeg hij enkele schoppen. Hij kon wegkruipen, maar hield twee gebroken ribben over aan het voorval.

Agenten gingen verhaal halen in het hotel waar Alex logeerde. Die weigerde een verklaring af te leggen en liet ook voor de rechtbank verstek gaan. "Op camerabeelden van eerder die avond in het café, blijkt dat hij al agressief was. Hij heeft een opvliegend karakter. Dat blijkt ook uit deze feiten", lichtte de openbare aanklager toe, die vier maanden cel en een boete van 400 euro vordert. Alex liep al een eerdere veroordeling op in Nederland, maar heeft in ons land een blanco strafblad.

Meest gelezen
 1. temp5

  ‘Temptation’-Aylin poseert in doorzichtige lingerie: «Wow, wat een schoonheid!» (foto)

 2. katthumb

  Kat Kerkhofs openhartig over zwangerschap: «Toen was het raak!»

 3. oliviathumb

  Vrouw geeft haters die vinden dat ze «te dik is voor een bikini» lik op stuk (video)

 4. belgaimage-138431830-full

  Federale regering knipt geslacht van identiteitskaart

 5. kinga-cichewicz-kqDEH7M2tGk-unsplash

  Moeite met opstaan? Zo word je gegarandeerd energiek wakker