Vergeet Ebola, Obola is het grote gevaar

Vergeet Ebola, Obola is het grote gevaar

Er is een ziekte die de Verenigde Staten teistert en ze werd in 2008 en opnieuw in 2012 in hun huizen verwelkomd en nu heeft de ziekte het land als een schorpioen in zijn scharen geklemd.

De ziekte heet Obola en deed de afgelopen dagen als een lopend vuurtje de ronde bij het conservatieve Twitterpubliek die de Amerikaanse bevolking dapper waarschuwen voor de verwoesting van hun land. Conservatieve Amerikanen zien het nieuws van het eerste Amerikaanse Ebola-slachtoffer als een bewijs van hun lang gekoesterde overtuiging dat president Barack Hussein Obama de Verenigde Staten heeft blootgesteld aan enge bedreigingen uit het buitenland.

Dinsdagochtend somde Gretchen Carlson, presentatrice op Fox News, de vele manieren op waarop Obola Amerika heeft verzwakt waardoor er een donkere schaduw boven de grootste natie op aarde kwam te hangen."Wat meer en meer mensen lijken te vragen over Ebola is niet of ze de ziekte zullen krijgen of dat ze dodelijk is, maar of de overheidsinstanties in staat zullen zijn om de bevolking te helpen als het virus een groter probleem wordt."

Hoewel Ebola nog enigszins behandeld kan worden, lijken er geen grenzen te zijn aan Obola.

— Roy Rogers (@Roy__Rogers) 7 oktober 2014

Obola pic.twitter.com/Oz2BhpzDDt — Rob Hoey (@RobHoey) 7 oktober 2014

— Hayes Brown (@HayesBrown) 6 oktober 2014

OBOLA, n. Demented ideology that seeks to reduce US wealth and power to atone for imagined oppression http://t.co/Hx6gXa9bBK

— Dinesh D'Souza (@DineshDSouza) 7 oktober 2014

— ???(•_•) (@exposeliberals) 2 oktober 2014

#Ebola and #Obama are from Africa. Coincidence? I don't think so. #Obola

— Andy Hemmins (@AndyHemmins) 6 oktober 2014

— Zach Whitesel (@ZWhitesel) 7 oktober 2014