Vegan activisten bekogeld met KFC kippenvleugels

Vegan activisten hebben het tijdens een protest tegen de uitbuiting van dieren hard te verduren gekregen. Ze werden namelijk bekogeld met kippenpoten van de bekende fastfoodketen KFC. Het incident vond plaats in Stoke-On-Trent, Engeland.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

De groep bestond uit negen demonstranten stond met een spandoek met onder meer daarop 'vrienden, niet eten' voor de ingang van een slagerij.

De groep was in shock toen ze  opeens met kippenpoten werden bekogeld. "Ik denk dat de daders ons hebben zien staan en vervolgens besloten om langs de KFC te rijden en ons een lesje te leren", vertelt een activist aan lokale media. Vrienden van de daders zouden het incident hebben gefilmd.

"Veganistje pesten"

Activist Bradley Shaw zegt teleurgesteld te zijn in de actie van de KFC-werpers. "Het is een beetje veganistje pesten", aldus de Brit.

Het is niet de eerste keer dat activisten te maken krijgen met dit soort gedrag. "Ik ben inmiddels gewend dat mensen het niet eens zijn met mijn overtuigingen. Veganisme is een controversieel onderwerp, maar we zijn hier alleen om op te komen voor de dieren", aldus Shaw.